Arcadehal

Digitale speelplek

02.03

11:00-17:00

Colibrant (Deensestraat 6, Lier)

alle leeftijden

gratis

De mooie Colibrantkapel wordt een digitale speelplek vol interactieve en audiovisuele games. Jong of oud, n00b of pro, samen of alleen? Laat je verrassen door creatieve consolegames en innovatieve indiegames! Klaar? Start!

In de arcadehal speel je op games van:

J.E.F.
Dompel je onder in interactieve en audiovisuele games in het gamelab van J.E.F. Families spelen samen en ontdekken artistieke games, aangepast aan de leeftijden.

Arcade Devillé
In de knappe houten constructies van Arcade Devillé ontdek je verrassende games. Werk samen om obstakels te vermijden, breng je tekening tot leven of ontdek games gemaakt door Belgische gameontwikkelaars.

Minecraft (i.s.m. Thomas More Gaming en Belgian Student League)
Bouw mee aan de wereld van SHIFT in Minecraft of speel korte mini-games.

CoderDojo
Robots en computers kunnen nuttig zijn, maar je kan er ook gewoon plezier mee beleven. Speelvogels van 4 tot 104 zijn welkom om onze funbots te besturen, of met niet alledaagse controllers een computergame te spelen. Speel je graag tegen anderen, of waag je je liever aan een spel alleen? Om ter snelst, om ter handigst of om ter slimst? Kom je kunsten tonen met de Coderdojo Lier opstellingen.

T-WOW
T-WOW is een stadsspel in broekzakformaat waarin je alle troeven ontdekt die een stad te bieden heeft, en meer. Geniet van leuke wist-je-datjes of versla de tegenpartij in een van onze games onderweg. Ontdek de stad door ze te veroveren.

Skilzz
Laat je letterlijk naar een andere wereld teleporteren en maak kennis met de wondere wereld van VR-games.

J4F
Herontdek je favoriete retrogame op je favoriete retroconsole.

zonder inschrijving, open inloop

deville-arcade-doom-buttons
© Devillé Arcade